Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
Mestská polícia Zvolen

Slávnostné vyhlásenie a odovzdávanie cien Mestskej polície Zvolen za rok 2018Vytlačiť

Dňa 12. decembra 2018 sa na Starej Radnici vo Zvolene uskutočnilo podujatie "Slávnostné odovzdávanie cien MsP Zvolen za rok 2018". Náčelník mestskej polície Mgr. Juraj Chabada, pod záštitou primátorky mesta Zvolen Ing. Lenky Balkovičovej, pripravil slávnostné stretnutie pre všetkých zamestnancov, ktorí pôsobia na mestskej polícii, ako poďakovanie za vykonanú celoročnú prácu. Program moderoval slovenský herec Radoslav Kuric. V rámci dotazníkovej ankety, v ktorej dostali všetci policajti, vrátane civilných zamestnancov rovnaké šance zabojovať v jednotlivých kategóriách o najlepšieho zamestanca, si víťazné plakety odniesli mestskí policajti Pavel Tretiak, Jozef Vyletel, Jozef Michalík a Michaela Dobiášová. Ocenení tiež boli zamestanci Marcela Výbošťoková, Ján Kriek a Dušan Kandráč. Víťazný pohár najlepšieho strelca patril hlavnému inšpektorovi Rastislavovi Kuricovi. Cenu náčelníka za aktívny prístup a celkový prínos mestského policajta v oblasti rozvoja a skvalitnenia výkonu služby si prevzali traja policajti Pavol Varga, Marcel Kuzma a Michal Žlnka. Súčasťou podujatia bolo odvzdávanie ďakovných plakiet pozvaným hosťom a zástupcom OR PZ Zvolen, HaZZ Zvolen a Stredisku kultúrno - osvetových činností posádky Zvolen OS SR. Ďakovné listy boli venované organizáciám Občianskemu združeniu " OKO" a Súkromnému centru voľného času " Hauréka", s ktorými prebieha úspešná spolupráca v oblasti preventívno - výchovných opatrení.

foto1.jpgFotogaléria zo Slávnostného odovzdávania cien MsP Zvolen za rok 2018

dnes je: 26.6.2019